.TTIP bij Hart boven Hard.

Boek Ferdi De Ville over TTIP

Begonnen door Robberd H , in .TTIP bij Hart boven Hard. 2 jaar geleden

Ik word getipt dat Ferdi Deville, professor EU Studies in Gent, een boek heeft uitgebracht over het TTIP. Hij geeft blijkbaar regelmatig lezingen. Greenpeace zit er ook nauw op maar dat is al wel geweten geloof ik. Mogelijk een idee om de man zijn boek te promoten via HbH?

Ferdi De Ville, auteur van TTIP De waarheid over het Trans-Atlantisch Handels- en Investeringsverdrag
Onze allereerste ambitie was het toetsen van de stellingen van de voorstanders van het TTIP aan wat momenteel al bekend is. De ondertitel van het boek ‘De Waarheid’ is een knipoog: wij hebben de waarheid niet in pacht, maar hebben wel de verkondigde “waarheden” van zowel de Europese Commissie als de tegenargumenten kritisch bekeken.”, aldus De Ville in gesprek met De Wereld Morgen. Academiapress, ISBN 978903822577, €19,99.
Zie verder TTIP-blog 

Ik ben niet helemaal de gesprekken op deelnemen.hbh aan het volgen over TTIP. 

Maar even ter info: Hart boven Hard heeft de rol opgenomen om samen met greenpeace de volgende maanden vlaanderen de sensibiliseren en mobiliseren voor de betoging van 20 september in brussel. 

Het front dat is opgericht, en die mee achter de sensibilisering en mobilisatie staat is: www.stopttip.be/spip.php&lang=nl

Er wordt ook (betaald door de organisaties in het front) iemand voor 4 maanden halftijds aangenomen om de campagne uit te bouwen, die zal werken in de schoot van Greenpeace en Hart boven Hard (timvandewiele@gmail.com). 

Het was maar even ter info. 

 

2 jaar geleden

lijkt me goed om te combineren. 

is er al een datum?

2 jaar geleden

heb je de doodle naar tim gemaild?

ik zou met hem mailen om te bekijken wie je bij greenpeace best nog uitnodigt. 

kom je naar de AV, deze zaterdag? Daar hebben we het ook even over TTIP...

2 jaar geleden

Wel, Tim Vandewiele. hij is aangenomen door het front 'Stop TTIP' om 4 maanden halftijds te werken aan de voorbereiding van de manifestatie van 20 september. Zijn belangrijkste taak is om samen met Hart boven Hard aan de sensibilisering te werken in Vlaanderen. 

zijn mailadres is nu: tim.vandewiele@stopttip.be

2 jaar geleden
Met Agorakit (0.7) - TODO: embed