...Welkom...

Als u wil deelnemen aan deze groep log in of registreer.
Over deze groep Discussies Agenda Bestanden Leden Aansluiten bij deze groep

Wat zijn je eerste reacties?

Wat zijn je eerste reacties bij aankomst op dit platform? 

Begonnen door Robberd H in ...Welkom... 3 mei 2016 22:50

ik ben nog steeds enthousiast!

ik heb al een paar groepen gemaakt om te zien wat dat geeft. Een 'welkom' groep voor de algemene informatie, een 'algemene vergadering' groep voor de verslagen en data van de algemene vergaderingen...

ik denk dat we een groep moeten maken met de naam: Aanbod Lokale Groepen. Daar kunnen dan de fiches van kennisdelen in komen. Wat denkte?

(die moeten eerst natuurlijk nog geredigeerd worden door denkteam e.a.)

Arno k 4 mei 2016 13:43

P.S.: ik heb de nationale teams een naam gegeven die met '..' of '.' begint, om ervoor te zorgen dat er toch een zekere logica in de volgorde van de groepen komt (ze staan alfabetisch, en op die manier komen de nationale teams bovenaan en de lokale teams eronder)

Arno k 4 mei 2016 13:45

Eerste indruk is vrij goed. Vlot/interactief. Nog niet helemaal zeker wat het voordeel is t.o.v. een klassiek "forum" maar dat zien we dan nog wel :-)
(Ik heb ook een Lokale Groep Gent aangemaakt, als test)

Verder ben ik er helemaal voorstander van om de groepen logische namen (met . en ..) te geven om de boel overzichtelijk te houden.

 

Raf Schoenmaekers 5 mei 2016 10:31

Het voordeel is vooral dat we hier alle relevante documenten kunnen opslaat, zonder tijdslimiet, en dat actieve hart boven hard'ers dus altijd de relevante documenten kunnen terugvinden. Bovendien in dezelfde omgeving als waar we in gesprek gaan, alles op dezelfde plaats zodat je geen 100 dingen moet checken

 

Arno k 5 mei 2016 11:16

Hallo,

Het werkt tot nu toe snel. Het is overzichtelijk. En ik je kan zowel discussies forumgewijs opvolgen als documenten raadplegen en de agenda met opkomende vergaderingen en evenementen volgen. Die drie ineen lijkt me wel de meerwaardete zijn.

Als het dan ook mogelijk is om bepaalde groepen besloten en anderen openbaar te stellen, kan dat wel interessant zijn.

Dieter W 9 mei 2016 14:13

Gek wel dat ik de introteks kan bewerken maar geen evenement kan aanmaken.
Bij dat laatste loopt iets technisch mis. 
 

Ik zou de algemene agenda persoonlijk op week of maandoverzicht zetten. niet op blogmodus. In dat laatste heb je minder overzicht. Als je dan wil plannen met eigen agenda ernaast is het gemakkelijk een beetje vooruit en de tijd en terug te kunnen kijken. In het bovenste menu zie je wel een maandoverzicht maar in het homepagemenu niet.

Ik maakte een groep aan voor Antwerpen en ontdekte toen pas dat er een tweede was. Die mag dus terug weg. Ik kan ze zelf niet verwijderen.

Dieter W 9 mei 2016 14:30

Profiel bewerken: Ik kan mijn profielfoto geen richting geven. Het lijkt alsof dit ad random gebeurd.
Ik kan de foto ook niet verwijderen.

Ben soms wat in de war doordat ik niet altijd goed door heb wanneer ik in mijn gepersonaliseerde view zit en wanneer ik in een algemeen overzicht van de site zit. Klikken op mijn naam, geeft niet mijn gepersonaliseerde view. Enkel mijn profiel om te bewerken. Dit is uiteraard geen must.

Dieter W 9 mei 2016 14:38

Nog eentje: zoek-robot levert geen bijdrages op naam aan discussies. Gaat dus niet zoeken in de forum-threads. Verder ok.

Dieter W 9 mei 2016 14:41
  • als ik bovenaan op Agenda klik, komt die wel in maandmodus 
  • activiteit aanmaken: kan wellicht alleen binnen de groep waar je lid van bent, dus eerst groep openen, dan Agenda en dan krijg je normaal de knop om activiteit aan te maken  
  • de zoekfunctie staat nog maar aan het begin (is pas kort geleden ontwikkeld) 

 

Robberd H 11 mei 2016 15:34

1. hebben we een idee van wanneer de private groepen mogelijk zullen zijn?

2. heeft philippe gereageerd op de bezorgdheid dat een gebrek aan 'admin'-functies het té open zouden maken?

3. gaan we dit platform de volgende twee weken in gebruik nemen?

Arno k 17 mei 2016 10:30
You've read everything in this discussion