.Team Website Deelnemen

Instellingen

Started by Arno k in .Team Website Deelnemen 3 years ago

ik probeer toe te treden tot de groep actie en dat lukt me niet 

Als ik terug naar de homepage klik, dan kom ik 'default' uit bij recente discussies, dat is niet zo logisch, volgens mij. 
intuïtief lijkt het me logischer als je 'default' zou uitkomen bij de tab mijn groepen

3 years ago

Iedereen die is geregistreerd en ingelogd kan zomaar teksten bewerken. Ik heb daarvan gebruik gemaakt om enkele ontbrekende hoofdletters toe te voegen in de aankondiging bovenaan de discussie over vertaling FR-NL, maar ik vind dit eerlijk gezegd RAMPZALIG dat iedereen zomaar teksten van andere auteurs kan aanpassen, voel me niet geneigd om op deze site te schrijven...

3 years ago

Je hebt een punt natuurlijk. Maar daar staat tegenover: 

  • dat je enkel de openingstekst kan bewerken - jouw reactie bv. kan ik niet aanpassen 
  • dat je in de "Geschiedenis..." elke wijziging ziet, je kan dus niets ongemerkt wijzigen 

Overigens is dit ook de manier waarop bv. wikipedia werkt. 

na-bericht 17u40: als het om vaste teksten gaat, kunnen we ook een pdf-bestand uploaden naar "Bestanden" van die groep, en in het openingsbericht verwijzen naar die pdf. 

3 years ago

plus: zodra de groepen niet meer openbaar zijn kunnen alleen de mensen die lid zijn van een bepaalde groep de introtekstjes aanpassen. 

d.w.z. bijvoorbeeld in het geval van het team kennisdelen kunnen alleen de leden (en binnenkort kan je niet meer zomaar lid worden, we moeten de leden kennen) dat intro'tje aanpassen en iedereen kan ook nog zien wie het heeft aangepast. Dat lijkt me dus geen probleem. 

3 years ago

Er zijn momenteel twee groepen op het platform voor de lokale HbH-groep Antwerpen. Misschien kunnen die beter worden samengevoegd? Wie kan daarvoor zorgen?

3 years ago

Zou de knop in elke groep die nu 'Acties' heet niet beter 'Kalender' kunnen worden genoemd? Wie naar de datum van de volgende vergadering zoekt, zal niet spontaan onder 'Acties' gaan zoeken, lijkt mij.

3 years ago

Ik ben een beetje bezig deze dagen, maar ik noteert alles, en voor een volgende versie van "deelnemen" zal ik oplossingen proberen te vinden :-)

Als jullie kiezen om dit software te gebruiken, plan ik om in juli en august eraan werken.

3 years ago

We hebben er voor gekozen om zéker deze software te gebruiken! 

maar ik denk dat we wachten om het écht te gebruiken tot de groepen privé kunnen worden. 

3 years ago

Philippe, 

Denk je dat je éérst ervoor kan zorgen dat de groepen niet meer helemaal open zijn? Dan kunnen wij al aan de slag ermee. 

Al de rest kan dan daarna nog volgen.

3 years ago
Made with Agorakit (1.2) - Embed this page